Asus A88X-PRO Mainboard

Importante specificații tehnice pentru un desktop realizat cu un buget mediu și performanțe maxime

Fără a intra in detaliu asupra specificațiilor tehnice ale plăcii de bază amintite mai sus, mi-am propus să enumăr doar o parte dintre acestea, pentru a putea să vă asigur confortul unei decizii luate cunoscând și opinia avizată a unui utilizator real al acestui produs.

AI Suite 3

Aplicația care monitorizeaza și poate modifica regimul de lucru al diferitelor componente a le sistemului. Amintesc în mod special de cele 4 (patru) porturi cu 4 pini (pwm) de monitorizare a turației ventilatoarelor care fac sistemul să fie silențios chiar și într-o configurație supraturată. Placa de baza a reușit să controleze și ventilatoare cu 3 pini, dar mare atenție la producatorul ventilatoarelor și a caracteristicilor tehnice.

4K Ultra HD

Fie că este proiectat pentru productivitate, gaming sau vizionare de filme, rezoluția nu mai constituie un impediment. Dotată cu 4 porturi, limitările se datorează tipului de port, după cum urmeză:

  • – DisplayPort asigură o rezoluție maximă de 4096 x 2160 @ 60 Hz, astfel conținutul 4K poate fi rulat fără probleme pe dispozitivele care dispun de o asemenea rezoluție;
  • – HDMI furnizează rezoluția maximă 4096 x 2160 @ 24 Hz și 1920 x 1200 @ 60, doar în cazul utilizării de APU pe FM2+;
  • – DVI asigură rezoluția maximă de 2560 x 1600 @ 60 Hz;
  • – RGB/VGA se utilizează pentru a conecta monitoarele cu o rezoluție maximă de 1920 x 1600 @ 60 Hz, rezultă că monitoarele cu o rezoluție de 2048×1152@60Hz și doar un port VGA, nu vor afișa imgini.

Maximum shared memory of 2048 MB

Max. 3 Monitoare independente

Dacă ai nevoie de mai multe monitoare independente pentru a afișa informațiile la care lucrezi, cu siguranță ai nevoie de o abordare diferită. Nici mai multe plăci video, nici mai multă memorie share (max. 2048MB) nu te pot ajuta.

AMD® Eyefinity Technology

Ai nevoie de o matrice de monitoare, care să afișeze la nivel panoramic imaginile create și să asigure spațiul de lucru pentru proiecte de mari dimensiuni.

AMD® Dual Graphics Technology

Puterea de procesare grafică poate fi îmbunătățită prin adăugarea prin împerechere a unei plăci grafice suplimentare care să asigure un spor de performanță necesar pentru un gaming cursiv sau vizualizare de conținut vectorial complex.

Hits: 16